Nu är det klippt!

Igår på hans 10-månadersdag tog jag fram saxen. Hans hår har ju vuxit sig så långt uppe på och vid öronen så nu kom frisören fram i mig, såhär kan plutten inte få se ut. Vilken skillnad lite hår verkligen gör, tyckte han blev genast lite äldre. Min söta söta prins!


Han sa mamma!

Ja idag mycket riktigt hörde jag nog att han sa mamamama mamma ;) * ja är stolt som en tupp*  hihi..

Står själv!!

Ja han har rest sig och rest sig nu ett bra tag. Men igår stod han utan stöd i minst 5 sekunder! Och likaså idag! =) Jättestadig börjar han bli. Men jag känner mig minst sagt nervös ändå när han envisas med att han ska stå, känns som man aldrig får en lugn stund själv längre. Han är på allt hela tiden och snabb som attan är han.. hihi. Tänkte förut att det blir skönt när han kan krypa lite grand men svisch så gick det undan och nu är han på väg mot nästa steg.
Tror definitivt han kommer gå innan han är året! Kanske till och med inom en månad.. vem vet..i den här takten så. ;)

Fotokurs!

Idag började vi på en fotokurs Cornelius och jag. Ja mest jag iof. men ändå ;) Det är en bebisfotograferingskurs. Så Cornelius ska ju mest posera framför kameran. Fast dock verkar det mest vara teori på plats så få vi läxor mellan tillfällena. Men efter första (av fyra) gången så verkar det mycket lovande!

Natti natt!

Idag har vi gjort i ordning Cornelius rum, så inatt sover han där för första gången! Spännande & lite läskigt på samma gång, hoppas han inte blir rädd/ledsen när han vaknar upp själv.. separationsångest för min del ..haha.. men jag hoppas vi alla sover minst lika bra som annars, dvs vaknar väl till nån gång efter fem men då brukar jag ta upp honom och låta honom sova vidare mellan oss. Så sover han till 7-8. Det är ju helt ok egentligen. Men mycket vill ju alltid ha mer.. haha.. När kommer han sova till 10? ;)

Glad Påsk i efterskott!

Påsken har firats i stugan i Jämtland, många mil att åka med en liten plutt. Men det gick bra ändå tycker jag, han sov nästan halva vägen i bägge riktningarna. Däruppe har vi firat min dag(30 mars, nästa år blir det storkalas..wee), åkt skoter, pimplat, grillat korv på isen, varit till skidbacken,dock blev det inget åka för vi har varit sjuka och förkylda hela veckan. Och det verkar inte vilja försvinna ännu! =( Men nu vill vi ju verkligen inte vara sjuka för : JAG HAR BLIVIT FASTER IGEN! =) Så himla roligt! Min bror & hans Maria har fått barn! En liten pojk blev det! Kanske en liten Viggo? Ja vi får se vad de bestämmer sig för. Men den 5:e April, kl.13.52 (exakt samma klockslag som Cornelius, är det inte lite lustigt;) kom en liten på 3075g och 50cm lång. Grattis Grattis Grattis  till er ! Och till stolta storebror william! =)

Och det har hänt mycket nu de senaste veckorna Cornelius kryper ju numera och fort går det(!) och försöker ställa sig upp i tid och otid. Och i Måndags när vi hälsade på hos farbror Fredrik och faster Ulrika och även farmor var där, klappade han händer ordenligt för första gången. Underbart gulligt! =)
Igår inledde vi operation barnsäkerhet. Nu är alla skåpluckor barnsäkrade iallafall. Vårat stora problem är vad gör vi med hundskålarna?! Kattens mat kan man ju alltid ställa upp, men deras gemensamma vattenskål och hundens matskål är det stora bekymret. Just nu försöker jag bara säga ajabaja och lyfta bort honom, får se hur länge jag orkar göra så ;)

Nej nu vill vi bara bli friska på riktigt så vi kan hälsa på Cornelius nytillkomna kusin! =) 

Här kommer lite bilder från påsken:

RSS 2.0