Cornelius har krypit!

Igår på sin 9 månaders dag så kröp vår duktiga lilla kille för första gången ordentligt framåt! Så himla himla roligt! Kommer säkert ändra mig på den punkten när han väl fått upp farten.. hihi. Men just nu känns det jätteroligt och det kommer vara mindre frustrerande för honom. Grattis lilla plutt! =)

MarsMåndag.

Ja helgen har gått. Man hann inte med den här gången heller. Plutten har hostat och rosslat och snoret har runnit, men trots detta har humöret varit ganska högt i topp iallafall, min tappre gosse! Hos fabror doktorn så konstaterades  det att det var något typ av virus, man vad vet vi inte =( Så då vet vi ju inte om det är smittsamma RS-viruset eller bara ett kraftigt förkylningsvirus. Tydligen kollar de inte det om man inte läggs in på sjukhus. Jaja, huvudsaken är att han blir bra snart så vi kan börja umgås med folk igen! Och träffa baby Molly IRL! Hos fabror doktorn togs det också ett blodprov för att se att det inte var någon bakterinfektion(vilket det ju inte var), och han var så duktig! Blev inte ledsen alls! Och fick sitt första klistermärke för att han var så duktig..haha det kan han ju verkligen uppskatta vid drygt 8 månaders ålder;)

Helgen har vi inte gjort något spec. alls , men jag har tvättat nere i tvättstugan i tre timmar och över 7 maskiner har körts och trots det har vi tvätt kvar! Kan ni förstå?! Inte jag! (ja mycket beror ju förstås på att man inte kan tvätta vissa saker med varandra men ändå!) Tittat på film, varit en sväng till gallerian, och sen har jag iof. bakat 2 sorters chocolate chip cookies och sen har jag lagat Boeuf Bourgignon.

Plutten har utvecklats en massa de här senaste dagarna, han kryper bakåt och nästan framåt, mycket mer rörlig, drar sig upp på knä till stående. Och GÅR längs möbler numera! Ja tycker att han är rätt stadig ändå men han tror ju han kan stå själv, lite kaxigt står han och håller  i sig med bara en hand i soffan. Funkar en stund tills han glömmer bort vad han gör och vinglar till och faller, ja i min famn för jag låter ju inte honom ställa sig själv såklart ;) OCH sist men inte minst han har börjat snacka mycket mera nu! Bapaba ba ba ba bapaba.. hörs det. Ibland låter det faktiskt som han säger pappa! Och han sa faktiskt även lite nama nana ja nånting åt det hållet.. här går det undan! =)

Min duktiga duktiga prins =)


Femtielfte förkylningen..

Så himla tröttsamt! De senase dagarna har förkylningen blivit värre, inte roligt! Hostar mycket mera och idag har han börjat bli hes också. Har nu ringt till vårdcentralen för att se om vi inte kan få komma dit på en check-up. Kanske kan han få något mot hostan. Jag hoppas att det inte är RS-virus som lilla Line fick, usch! Nä, jag hoppas han blir bra snart stackaren! Vi har iallafall hållit oss för oss själva den här veckan, vill ju varken smitta ner någon annan eller utsätta honom för mer virus och bakterier. Om en kvart ska de ringa från vårdcentralen så får vi se vad de säger..


Fick förresten våra undervattensbilder häromdagen, så här blev de!
Weekend is soon ended..

Helgen har varit fantastiskt!♥
Förutom att Cornelius förkylning verkar ha kommit tillbaka och min med, åh så tröttsamt! =(
Men bortsett från det så var den helt fantastiskt. Jag hade ett gammalt presentkort på en hotellnatt som snart skulle gå ut(nästa söndag)så vi var ju "tvungna" att nyttja det såklart! Så jag boka in oss på Clarion Hotell här i Stockholm, så fick vi turista i vår egen stad. Vi gick ut och käkade gott på Dolly's Saloon på kvällen!Rekommenderas!
Cornelius sköttes sig exemplariskt första gången på restaurang,skönt!
Hotellet var superfräscht och de hade till och med fixat babysäng(resesäng) med sängkläder till Cornelius så det var ju super! Enda servicen jag saknade var en vattenkokare på rummet så vi skulle kunna göra i ordning vällingen till natten, men det fixades nere i baren istället ;) Idag har vi sprungit på stan och inhandlat lite kläder till oss allihop, så vi var helt slut när vi kom hem! Men nu är snart helgen slut och Måndag imorgon igen.. får se vad denna vecka har att bjuda på..


Mammas prins

Tävling!

Är med och tävlar om dessa fina tyger på en blogg som heter :matrielltjej
Så håll tummarna nu! =)

Gnääääll...

Nu är det mycket av den sorten =( Och inte vill han äta heller.. Tror det är tänderna som spökar, stackarn. Men det är mycket synd om mammas öron nu också. Ingen lunch fick jag äta idag heller. Gick till Öppna bara för att få en break, för det får alltid upp hans humör. Träffa andra och sitta i ring och sjunga sånger. Idag har det varit väldigt nära till att krypa. Tog sig till alla fyra, men sen tillbaka till sittande, så nästa steg borde vara ett steg fram med nåt knä..Får se hur länge det dröjer.. =p

RSS 2.0