FYRA tänder på väg upp!

Nu var det länge sen igen jag uppdaterade. Imorgon är prinsen 11 månader! Förstå så snabbt det gått, han har ju blivit så stor min lilla kille snart ett helt år! Svindlande tanke!
Nya tänder har varit på väg upp nu sen en tid tillbaka, först ena framtanden uppe och sen de på sidorna uppe och nu är den andra framtanden på väg upp eller ner kanske man säger =P Så fyra stycken på en gång, lilla stackaren! Det förändrar så mycket av utseendet, ska bli kul och se sen när alla tänderna är nere! =)

Lilla plutten har ju hostat också i över två månader, till slut fick jag nog och fick en tid hos barnläkarmottagningen istället. Han lyssna på honom och hörde direkt att det handlade om förkylningsastma =( förhoppningsvis är det bara engångsföretelse och att det inte uppkommer vid varje förkylning nu i fortsättningen. Upp till tre års ålder kan det hålla på isåfall, så det hoppas jag verkligen inte. Vi har fått astmamedicin nu och märkte skillnad redan efter första natten. Så vi håller tummarna för att det blir bra nu, det räcker nu..

Nu går han jättebra med lära-gå-vagnen, nästan springer fram. Håller man i honom med lillfingret så går han själv, men känner han att man försöker släppa honom så sätter han sig ner. Lite feg är han allt hihi, han skulle nog kunna ta några steg själv. Men det kommer väl när som helst. Lärt sig göra pussljud och puta med läpparna så sött! =) Och idag lärde han sig vinka, både på "kommando" och av sig själv. Mycket ljud är det nu, men inte så mycket rena ord. Men vi tyckte det lät som hejdå ikväll och ibland tycker jag att han säger titta!

Idag träffade vi mammagruppen ute  och hade picknick, barnen "lekte" med varandra och satt i sandlådan. Cornelius första gång i sandlådan uppskattades mycket!! Dock fick han naturligvis i sig sand, svårt när allt spännande ska in i munnen. ;)

Imorgon blir det barnklädesoutlet med Kajsa & Adrian, ska bli skoj!RSS 2.0