Vår prins fyllde 1år!I söndags den 20 Juni blev våran älskling ett helt år!
Kalas i dagarna två, med massor med vänner och släkt och presenter och tårta förstås!
Tack allihopa för allt han fått och för att ni ville dela de här dagarna med oss!
Av pappa fick han en Tommy Hilfiger tröja, jättefin! Och av mamma en tamburin och ett lektält!
Sen har han fått alltifrån bollar, böcker till hinkar&spadar, till en supersmart trehjuling.
Sina första steg!

Idag tog Cornelius sina första steg helt utan stöd! Så otroligt häftigt att se!! Vilken lycka, både för honom och oss! Det är ju verkligen en milstolpe i hans liv. Nu kommer det nog gå undan..

Planering på G..

Nu är det lite nedräkning till Prinsens 1års dag! Sagt förut säger det igen.. vad tiden går fort. Ska han redan bli ett?!?!
Ja tydligen.. haha =)
Den 20 Juni är det ett helt år sen han såg dagens ljus för första gången och hans mamma fann en kärlek starkare än nånting tidigare! Cornelius, du är det finaste som hänt och du förgyller min värld på ett sätt som inte går att beskriva!Veckan har gått.

Å så var det Fredag igen, hej o hå!
I Tisdags var vi med Öppna till skansen! De bjöd på inträde så det var ju riktigt trevligt, underbart väder och vi fick se lite djur ändå. Cornelius tyckte det var jätteintressant trots att han var trött (hade inte sovit sen sju o höll sig vaken till kvart i två) och vinkade till alla djuren han såg. Så SÖTT! =)  Dock drog en förkylning igång igen OH NEJ! En dag fri från sin astmamedicin så var det dags igen, så igår börja han hosta ordentlig igen och så då var det bara på't igen!=( Stackarn! Snoret rinner som bara den och inatt fick han lite feber också. Har det verkligen inte varit tillräckligt nu??!!??

Men idag är det Fredag som sagt och det blir en lugn sådan med lite lek i parken brevid. Har ju fått en superfin lekpark med allt man kan tänka sig, dock för få gungor, vet hur de tänkte där?! Två vanliga och två babygungor på typ hundra ungar, barnen slåss och gråter om gungorna. Så typiskt arkitekter att bara tänka vad som ser snyggt ut inte vad som efterfrågas! jaja, efter en kvart eller så så kan man få gunga ;)

Imorgon är Stockholm maraton, men det som är mest intressant är att det är Skrattstock! Superhärligt gratisevenemang med standup hela dagen på Långholmen! 12-22, så ta med picknick-korgen och kom dit!

På Söndag blir det fira farfar som fyller 90(!) på Måndag! Hipp hurra farfar Julius!

Trevlig helg på er! =)

RSS 2.0