På besök.

Idag tog vi vårt pick och pack och drog till Länna, till Veronica och Felix. Gina och Lea var så snälla som kom och hämta upp oss, när vi nuförtiden är billösa så är det himla bra med snälla vänner som gärna ställer upp. Lunch blev vi bjudna på och sen en promenad i kylan som verkar ha kommit till oss till slut. Både Lea och Cornelius sov nån timme ute på altan medan vi fikade, in kom de båda sen med små söta röda näsor..
Lite lek och mat till de små så begav vi oss hemåt, vi hem till Rataxes aka "snoken" eller "taxen" som väntade på oss där hemma. Plutten somnade för andra gången i bilen hem  och sov vidare trots överflytt till vagn från bilbarnstol. Gött! Så då var det lätt att bara hämta snoken för en promenad i kylan igen.
Pappan befann sig på kalajs med jobbet så vi har fått äta middag själva ikväll, plutten serverades gröt med katrinplommonpuré.. yam yam. =)
Och ikväll var han väldigt lätt att lägga för en gångs skull, har bara fått springa in en gång och ploppa in nappen och nu när pappsen kom hem så fick han göra det också en gång så nu hoppas vi han sover för natten!*håller tummarna* Imorgon ska han få sin andra vaccination, stackarn, den här gången har vi med pappan också som kan hålla handen. Hoppas det går bättre och slipper onödiga extra stick som förra gången =( och hoppas han slipper feber..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0