Leverans!


Igår kom nya böcker från Go' boken, två pekböcker och en jätterolig musikbok. Den spelar ett instrument varje gång man vrider den, och när man lägger ner den i slutet så spelar den alla OCH vänder man på den så spelar den ännu en truddelutt! Cornelius tyckte den var jätteskoj! De har skickat väldigt bra grejer hittills, och nästa gång ska det komma en plastbok att ha i badet. Väldigt anpassade böcker till åldern! Man ska ju börja läsa tidigt för dem även om de inte förstår så mycket för att påverkar deras språkutveckling till det positiva och det vill man ju. =)

Idag har vi tagit det väldigt lugnt, han sover för andra gången idag. Och igår gick läggning ännu lite smidigare, behövde bara ta upp honom två gånger och ploppa in nappen två, sen sov han natten. Vakna visserligen vid två nån gång men det räckte med nappen, så det var skönt! Men vid sex ville han ha mat.

Han har verkligen lärt sig vilka röstresurser han har! Riktigt höga toner, så himla söt han var idag när han låg på skötbordet och gurgla för sig själv och så rätt var det var så.. iiiiiiiiiiiihhhh! Ja det går liksom inte riktigt att beskriva med ord, men roligt är det även om det kan vara aj aj för öronen! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0