Glad Påsk i efterskott!

Påsken har firats i stugan i Jämtland, många mil att åka med en liten plutt. Men det gick bra ändå tycker jag, han sov nästan halva vägen i bägge riktningarna. Däruppe har vi firat min dag(30 mars, nästa år blir det storkalas..wee), åkt skoter, pimplat, grillat korv på isen, varit till skidbacken,dock blev det inget åka för vi har varit sjuka och förkylda hela veckan. Och det verkar inte vilja försvinna ännu! =( Men nu vill vi ju verkligen inte vara sjuka för : JAG HAR BLIVIT FASTER IGEN! =) Så himla roligt! Min bror & hans Maria har fått barn! En liten pojk blev det! Kanske en liten Viggo? Ja vi får se vad de bestämmer sig för. Men den 5:e April, kl.13.52 (exakt samma klockslag som Cornelius, är det inte lite lustigt;) kom en liten på 3075g och 50cm lång. Grattis Grattis Grattis  till er ! Och till stolta storebror william! =)

Och det har hänt mycket nu de senaste veckorna Cornelius kryper ju numera och fort går det(!) och försöker ställa sig upp i tid och otid. Och i Måndags när vi hälsade på hos farbror Fredrik och faster Ulrika och även farmor var där, klappade han händer ordenligt för första gången. Underbart gulligt! =)
Igår inledde vi operation barnsäkerhet. Nu är alla skåpluckor barnsäkrade iallafall. Vårat stora problem är vad gör vi med hundskålarna?! Kattens mat kan man ju alltid ställa upp, men deras gemensamma vattenskål och hundens matskål är det stora bekymret. Just nu försöker jag bara säga ajabaja och lyfta bort honom, får se hur länge jag orkar göra så ;)

Nej nu vill vi bara bli friska på riktigt så vi kan hälsa på Cornelius nytillkomna kusin! =) 

Här kommer lite bilder från påsken:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0