Veckan har gått.

Å så var det Fredag igen, hej o hå!
I Tisdags var vi med Öppna till skansen! De bjöd på inträde så det var ju riktigt trevligt, underbart väder och vi fick se lite djur ändå. Cornelius tyckte det var jätteintressant trots att han var trött (hade inte sovit sen sju o höll sig vaken till kvart i två) och vinkade till alla djuren han såg. Så SÖTT! =)  Dock drog en förkylning igång igen OH NEJ! En dag fri från sin astmamedicin så var det dags igen, så igår börja han hosta ordentlig igen och så då var det bara på't igen!=( Stackarn! Snoret rinner som bara den och inatt fick han lite feber också. Har det verkligen inte varit tillräckligt nu??!!??

Men idag är det Fredag som sagt och det blir en lugn sådan med lite lek i parken brevid. Har ju fått en superfin lekpark med allt man kan tänka sig, dock för få gungor, vet hur de tänkte där?! Två vanliga och två babygungor på typ hundra ungar, barnen slåss och gråter om gungorna. Så typiskt arkitekter att bara tänka vad som ser snyggt ut inte vad som efterfrågas! jaja, efter en kvart eller så så kan man få gunga ;)

Imorgon är Stockholm maraton, men det som är mest intressant är att det är Skrattstock! Superhärligt gratisevenemang med standup hela dagen på Långholmen! 12-22, så ta med picknick-korgen och kom dit!

På Söndag blir det fira farfar som fyller 90(!) på Måndag! Hipp hurra farfar Julius!

Trevlig helg på er! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0